Granska

SMO

Att göra en SMO-granskning är en av de viktigaste inledande faserna för att börja seriöst på att optimera din sociala medier och din synlighet. Det ger oss en tydlig ögonblicksbild av hur situationen är för närvarande och hjälper oss att fatta välgrundade beslut om hur vi kan förbättra den nuvarande situationen till det bättre.

Vårt företag är specialiserat på SMO-tjänster. Från granskning till e-handel, närvaro på sociala medier och varumärkesbyggande och SMO-tjänster för företag kan vårt företag täcka hela spektrumet av SMO-relaterade tjänster.

Se vår SMO Tjänster
Men varför?

Varför gör vi det vi gör?

Covid-19-pandemin påverkar miljarder människor runt om i världen. Alla påverkas av detta. Detta uttalande är ännu mer exakt när vi tänker på små och medelstora företag. De är ryggraden i ekonomin. De behöver vårt stöd, särskilt när det gäller digital transformation, onlineförsäljning och onlinemarknadsföring. Vårt mål på RocketSales är att fortsätta att påverka genom att erbjuda utöver försäljnings- och marknadsföringstjänster och hjälpa våra kunders verksamhet att klara sig genom denna pandemi.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales granska är €499 för audit. Betala bara för det du använder, period.

Enkel Granska

499

För audit, per webbplats / kanal.

Komma igång
Börja sälja mer idag

  • Full rapport om din varumärkesaktivitet
  • Kort konkurrensanalys
  • Dina tre bästa inlägg / konton
  • Inläggsmöjligheter

  • * Alla avgifter faktureras i EUR (€). Moms och skatter exklusive.