Generera Offline Leads

Radgivning

Att skapa leads offline är svårt. Men med rätt nätverk och support kan du dra nytta av vår erfarenhet och nätverk och generera leads som kan konverteras med en handskakning (med social distansering och masker naturligtvis!).

Vårt företag är specialiserat på försäljningskonsulttjänster. Från tillväxthackning, optimeringstjänster, A / B-testning, hur man kan öka fler online-leads, såväl som offline-leads. Vi tänker annorlunda och vi kommer att se på ditt företag som en outsider och hjälpa dig att se hur du ser på ditt företag på ett nytt nytt sätt.

Se vår Radgivning Tjänster
Men varför?

Varför gör vi det vi gör?

Covid-19-pandemin påverkar miljarder människor runt om i världen. Alla påverkas av detta. Detta uttalande är ännu mer exakt när vi tänker på små och medelstora företag. De är ryggraden i ekonomin. De behöver vårt stöd, särskilt när det gäller digital transformation, onlineförsäljning och onlinemarknadsföring. Vårt mål på RocketSales är att fortsätta att påverka genom att erbjuda utöver försäljnings- och marknadsföringstjänster och hjälpa våra kunders verksamhet att klara sig genom denna pandemi.

Redo att prata?

Ingenting som ett samtal för att lära känna varandra.


Typ av tjänst som önskas

MNK Group SA
Rue Maurice 3,
1204 Genève,
Schweiz

t. +41435051582
e. support@rocketsales.io